[jen_v_prispevku]Ilustrační foto[/jen_v_prispevku]
[konec_obtekani]
Budeme potřebovat:
| vykoštěné králící maso | 1 |
| olej | |
| česnek | 3-4 stroužky |
| naťová cibulka | |
| směs čerstvých bylin: | 2 hrstky |
| oregano | |
| bazalka | |
| tymián | |
| rozmarýn | |
| plechovka rajčat | 1 ks |
| sušená rajčata včetně nálevu | podle chuti |
| trošku cukru | |
| sůl | |
| pepř | |
| chilli |
Postup:
Vykoštěné králíčí maso nakrájíme na kousky a ty naložíme do oleje a bylinek.
Na oleji ze sušených rajčat osmahneme nakrájenou cibulku a posekaný česnek, přidáme pokrájená sušená rajčata a rajčata z konzervy, můžeme malinko osladit (podle chuťi), dokořeníme a povaříme.
Kousky masa opékáme na suché teflonové pánvi, aby se maso zatáhlo a hotové ho vložíme do rajčatového základu. Poté dusíme, než maso nezměkne.
Hotovou směs podáváme s rýží.
zdroj: www.toprecepty.cz